Varnostne kopije podatkov

Varujte vaše podatke.

Dejstvo. Zaposleni v podjetjih še vedno hranijo svoje podatke na svojem namiznem ali prenosnem računalniku. Varnost? Občasno kopiranje na zunanje diske, morda dvojno kopiranje zaradi občutka večje varnosti… Zamudno opravilo – pa je tudi učikovito?

Ponujamo vam elegantno rešitev! S programom CrashPlan PROe samostojno in enostavno nastavite željene dneve varnostnega kopiranja. Program je pregleden in povsem enostaven za uporabo. Nastavitve varnostnega kopiranja lahko kadarkoli spremenite – z osebnega, prenosnega računalnika, tablice in celo vašega androida! Preko vseh naprav lahko tudi kadarkoli spremljate kdaj je bil narejen zadnji backup in zopet prilagodite urnik, če se vam zdi to potrebno.

Program ne pogojuje operacijskega sistema, saj je primeren za vse vrste – tako OSX kot WINDOWS, tudi LINUX. Nastavitve pa lahko urejate tudi z ANDROIDa.

Uživajte v realnem življenu, vaše celotno digitalno življenje je varno shranjeno!

Brezplačne aplikacije na Google Play ali Apple store

 

Zanesljivo.

CrashPlan PROe deluje neprestano in je kot tihi element, ki neprenehoma skrbi za backup vaših podatkov. Svojih delovnih navad vam ni potrebno spreminjati, CrashPlan PROe bo ves backup proces opravil sam – zanesljivo in brez posredovanja tehnikov!

IZKUŠNJA: Podjetja, ki uporabljajo CrashPlan PROe, dokazujejo večjo učinkovitost in produktivnost. S preprostim urejevalnikom se nastavi backup podatkov za vse uporabnike v podjetju. Vsi uporabniki lahko do svojih datotek dostopajo in si jih kadarkoli povrnejo.

CrashPlan PROe varnostno shrani podatke z vseh željenih računalnikov in vseh željenih datotek. Vsi podatki so kriptirani in s tem še dodatno zaščiteni.

Edinstven CrashPlan PROe zagotavlja neverjetno enostaven in zanesljiv backup vseh podatkov!

Povezava: http://crashplan.sistemko.net/

Vsi podatki se shranjujejo v Sloveniji na zmogljive strežnike podjetja Sistemko.