NAJEM OPREME HARDWARE AND SOFTWARE RENTAL

Najem programske in strojne opreme

Jedro informacijskega sistema v vašem podjetju je strežnik, ki zagotavlja osnovo za delovanje poslovnih aplikacij. Za nemoteno poslovanje podjetja je njihova dobra odzivnost in zanesljivost delovanja ključnega pomena. Predpogoj, da to lahko dosežemo, je sodoben in ustrezno vzdrževan strežnik. Prepustite skrb za delovanje strežnika izkušeni ekipi strokovnjakov v podjetju Sistemko, ki bodo poskrbeli, da bo vaš strežnik v najboljši kondiciji in da bo sledil vedno večjim zahtevam aplikacij, ki jih prinašajo nadgradnje.

Pri storitvi najema strežnika ali delovne postaje, lociranega znotraj vašega omrežja je le-ta osnovno sredstvo podjetja Sistemko, ki v celoti poskrbi za licenciranje platforme in ustrezne nadgradnje strojne opreme. Najem virtualnega strežnika ali delovne postaje, je še posebej primeren za uporabnike, ki iščejo fleksibilnost pri izkoriščanju zmogljivosti strojne opreme. Stranka se v tem primeru se odloči, koliko procesorske moči, spomina in diska potrebuje, podjetje Sistemko pa zagotovi dogovorjene parametre virtualnega strežnika.

Najem fizičnega strežnika lociranega v lokaciji podjetja Sistemko je primeren za uporabnike, ki želijo imeti zanesljiv strežnik v varnem okolju lokacije podjetja Sistemko.

Stranke, ki potrebujejo za nemoteno poslovanje visoko razpoložljivost sistemov (High Availability), lahko pri podjetju Sistemko najamejo sisteme, ki prevzemajo delovanje ob morebitnih izpadih glavnega sistema.

Stranke, ki potrebujejo ustrezno varovano lokacijo za odlaganje rezervnih podatkov v realnem času, lahko pri podjetju Sistemko najamejo ustrezne strojne in programske vire v ustreznem režimu vzdrževanja. Stranke, ki potrebujejo sisteme večjih zmogljivosti (npr. strežniške gruče), se lahko obrnejo na strokovnjake podjetja Sistemko, ki bodo pred pripravo rešitve ocenili stanje in svetovali pri določanju optimalnih potreb stranke.

Omogočamo:

  • najem strežnika lociranega znotraj vašega omrežja
  • najem fizičnega strežnika lociranega v lokaciji podjetja SIstemko
  • najem virtualnega strežnika lociranega v lokaciji Sistemko
  • napredno najemanje strežniških kapacitet
  • PLATFORMA WINDOWS / LINUX / APPLE  OSX-SERVER
  • Znamke strežnikov, ki jih dajemo v najem so: HP, Dell, IBM, Siemens Fujitsu, APPLE