FileMaker

Platforma, ki bo spremenila vaše podjetje.

V sodelovanju s partnerskim podjetjem DataStudio nudimo popolnoma prilagodljivo platformo, ki omogoča izdelavo prilagojenih programskih rešitev. Uporablja se v podjetjih, organizacijah in javnih ustanovah vseh velikosti. Izdelane aplikacije delujejo na Mac in Windows platformi, spletnih brskalnikih in iOS napravah.

Za podjetja, organizacije in javne ustanove vseh velikosti

Ponesite vaše poslovne procese na naslednjo raven

Enostavnost FileMaker platforme omogoča hitro učenje. Splet nudi obilico literature in drugih informacij. Seveda pa samo branje ni dovolj, pomembne so tudi izkušnje. Naša ekipa vam nudi skupinsko ali individualno učenje dela s FileMaker platformo ali zgolj svetovanje pri posameznih težavah, katero vam bo v veliko pomoč pri razvoju vaše rešitve.

Pospešite procese in izboljšate produktivnost!

Nudimo:

Aplikacije po naročilu

Izdelava programskih rešitev, prilagojena individualnim zahtevam in točno po navodilih. Pri načrtovanju uporabljamo več kot 10 letne izkušnje.

Optimizacijo slabo izdelanih baz

Nezadovoljstvo z delovanjem poslovnih rešitev rešujemo z optimiziranjem skriptnih korakov, strukturne baze in uporabniškega vmesnika.

Povezovanje

Nudimo povezovanje FileMaker platforme z obstoječimi MySQL in Oracle bazami. Nudimo tudi konvertiranje obstoječih Excelovih preglednic v FileMaker format z možnostjo vgraditve dodatnih funkcionalnosti.

Avtomatizacijo procesov

S pomočjo FileMaker platforme optimiziramo procese v vaši organizaciji. V kolikor še vedno uporabljate papirne obrazce ali excelove preglednice in bi radi pospešili vaše procese, je rešitev prava za vas.

Prilagodljivost poslovnim sistemom

V sklopu programa Poslovanje nudimo popolno prilagoditev poslovnega sistema vašim potrebam. Prilagajanje je možno na detajlnem nivoju, poskrbimo tudi za specifične zahteve.

Delovanje na Mac in Win okoljih

Aplikacija omogoča delovanje na Mac in Win okoljih, prav tako je mogoča povezava z iOS napravami in spletnimi brskalniki.